Stockeboda Gård « tillbaka
Företagspresentation:


Köp julgran i höst!
Ett annorlunda avbrott i konferensen, eller ett roligt inslag på en bussresa kan vara att märka ut din egen julgran.
Nu när våra julgranar har blivit så stora att det är tid att hugga dem, så erbjuder vi Er som i grupp vill komma och välja ut sina granar. Detta går att göra från september månad, för då har granen växt färdigt för året, och förändras inte mer under hösten.

Var och en märker ut just sin julgran med en numrerad plastremsa. Strax före jul hugger och nätar vi granen, transporterar den till den plats Ni bestämmer. På så sätt har företaget fixat en julklapp till de anställda som var och en själv valt ut. Vid märkningen skapar vi gärna lite julstämning med varm glögg och grillad korv, ute i skogen.

Vi har framförallt barrningsfria kungsgranar med mjuka grova barr.

På Stockeboda Gård, mitt i Österlens vackraste natur, är det fullt av aktiviteter året om. Vi har ständigt både privata grupper som firar bemärkelsedagar eller njuter av våra helgpaket, företag som kombinerar konferenser med samarbetsövningar och roliga aktiviteter och olika föreningar som bl a testar våra mest fysiska aktiviteter inför en ny träningssäsong.

Vårt utbud är brett med allt från konferens, teambuilding och samarbetsövningar till temafester, utomhusaktiviteter och övernattningar.

 

Detaljerad produktinfo:
 
Öppettider:
 
Vägbeskrivning:

Vägen mellan Gärsnäs och Rörum på Österlen. Se skyltar

 
Kontaktinformation:
Kontaktpersoner: Else-Marie och Anders Johnsson
Adress: Stockeboda Gård
Postnummer: 272 97
Ort: Gärsnäs
Län och kommun: Skåne,  Simrishamn
Telefon: 0414-241 02
Mobiltelefon:  
Fax: 0414-245 27
Epost: info@stockeboda.se, anders@stockeboda.se
Adress till egen hemsida: www.stockeboda.se