Blidingholms Gård « tillbakaFöretagspresentation:


I hjärtat av Småland, med Mörrumsån slingrande tätt inpå knuten, ligger Blidingsholms Gård. En gård med gamla anor och ett äventyrligt förflutet. Gårdens ägare är kända sedan vikingatid, ett antal fornminnen och lämningar vittnar om detta. Vid ett flertal tillfällen har Gustav Vasa och sonen Erik besökt Blidingsholm. Några kända ägare var Jon Hjärne och Banér-släkten. Blidingsholms nuvarande ägare, släkten Gustavsson, har i flera generationer sedan mitten på 1800-talet förvaltat denna kultur- och vildmarksmiljö. Utöver den sedvanliga förvaltningen med skogsbruk bedrivs här idag många olika aktiviteter...


Detaljerad produktinfo:


Vår julgransodlingodling på ca 60 ha kungsgran ligger på Gården Fålaboda i Vemboö, Urshult 36013 Tingsryd i Södra Småland.

http://www.blidingsholm.se/julgran/

Vi har de modernast och mest effektiva maskinerna till att sköta julgransodlingen med.

Vår idé är att ge julgransförsäljare möjlighet att köpa kvalitetsgranar till ett billigt pris, genom att själva hugga och transportera sina granar.

Ni köper en avdelning julgranar på rot och hugger i er egen takt dessa under en tid av två år. Alternativt så hugger och nätar vi granarna åt er och ni hämtar dem själva.

 

Öppettider:

Vägbeskrivning:

Blidingsholm ligger 5 km norr om Ryd på väg 120 mot Tingsryd.


Kontaktinformation:
Kontaktpersoner: Carl-Gustav Gustavsson
Adress: Farmorsstugan
Postnummer: 360 10
Ort: Ryd
Län och kommun:
Telefon: 0477-25004
Mobiltelefon: 0708-504431
Fax:  
Epost: cg@blidingsholm.se
Adress till egen hemsida:  www.blidingsholm.se
Skriv ut sidan